Kubu Ampo Villa

Lesser Sunda Islands, Dalung
Kubu Ampo Villa Öne Çıkan Resim
Kubu Ampo Villa Dış Mekan
Kubu Ampo Villa Oda Düzeni
Kubu Ampo Villa Oda Düzeni
Kubu Ampo Villa Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
Kubu Ampo Villa
Jalan Raya Padang Luwih Gang Pura Lingsir Timur Lesser Sunda Islands, Dalung

Kerobokan bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Puputan Badung Meydanı ve Canggu Square ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Seminyak Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Legian Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x