Villa Kubuku

Lesser Sunda Islands, Dalung
Villa Kubuku Öne Çıkan Resim
Villa Kubuku Dış Mekan
Villa Kubuku Dış Mekan
Villa Kubuku Yerinde Yemek
Villa Kubuku Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Villa Kubuku
Jl. Pandu Gg. Tegal Harum Lesser Sunda Islands, Dalung

Bu villa konaklamanızda Canggu bölgesinde, Seminyak Plajı ile 9,9 km (6,2 mi) ve Restoranlar Sokağı ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Double Six Plajı ile 11,4 km (7,1 mil) ve Legian Plajı ile 12 km (7,5 mil) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada özel havuz ve LED televizyon mevcut. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x