Kronen Gaard Hotel

Norveç Fiyortları, Sandnes
Kronen Gaard Hotel Genel
Kronen Gaard Hotel Genel
Kronen Gaard Hotel Genel
Kronen Gaard Hotel Genel
Kronen Gaard Hotel Genel
Image More +34 fotoğraf
Kronen Gaard Hotel
Lutsiveien 70 Norveç Fiyortları, Sandnes

Sandnes bölgesindeki Kronen Gaard Hotel konaklamanızda, Hoyland Church ve Krossens Havremolle ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tarihi otel Science Factory ile 3,2 mi (5,1 km) ve Sandvedparken ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için stuene ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sandnes bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x