GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted

Norveç Fiyortları, Sandnes
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted Genel
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted Genel
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted Öne Çıkan Resim
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted Dış Mekan
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted
St. Olavsgata 38 Norveç Fiyortları, Sandnes

GamlaVærket Gjæstgiveri og Tracteringssted misafirlere Sandnes merkezinde, Sandnes Tourist Information Office ve Sandnes Figgjoelva Gjesdal yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Green Route City Centre ile 0,2 mi (0,4 km) ve Science Factory ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 38 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Historical
Historical Double or Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x