Kritsa Gastronomy Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Portaria
Kritsa Gastronomy Hotel Öne Çıkan Resim
Kritsa Gastronomy Hotel Dış Mekan
Kritsa Gastronomy Hotel Dış Mekan
Kritsa Gastronomy Hotel Dış Mekan
Kritsa Gastronomy Hotel Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Kritsa Gastronomy Hotel
Central Square Portarias Platia Portarias, Pelion Teselya Ve Merkez Yunanistan, Portaria

Volos bölgesindeki Kritsa Gastronomy Hotel misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Panagia Portarea Church ve At Adam Yolu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Theophilos Museum ile 1,2 mi (1,9 km) ve Pelion Halk Sanatı ve Tarihi Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Kritsa ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve plazma televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şömine
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x