Krisview Hotel

Accra
Krisview Hotel Genel
Krisview Hotel Genel
Krisview Hotel Öne Çıkan Resim
Krisview Hotel Dış Mekan
Krisview Hotel Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Krisview Hotel
14842 Dansoman , Accra

Krisview Hotel misafirlere Accra merkezinde, Ulusal Kültür Merkezi ve Jamestown Deniz Feneri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 10,5 mi (16,9 km) ve Teshie Plajı ile 14,5 mi (23,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Royal
Royal Oda
Room
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x