Jovix Lodge

Accra
Jovix Lodge Genel
Jovix Lodge Öne Çıkan Resim
Jovix Lodge Dış Mekan
Jovix Lodge İç Mekan
Jovix Lodge İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Jovix Lodge
7th Street Tweneboa Road , Accra

Jovix Lodge misafirlere Accra (Dansoman) bölgesinde, Jamestown Deniz Feneri ve Ulusal Kültür Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 9,9 mi (15,9 km) ve Gana Ulusal Müzesi ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Accra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Stüdyo Süit
Room
City Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x