Kräuterhotel Heidejäger

Ort Mulmshorn
Kräuterhotel Heidejäger Genel
Kräuterhotel Heidejäger Genel
Kräuterhotel Heidejäger Genel
Kräuterhotel Heidejäger Genel
Kräuterhotel Heidejäger Genel
Image More +66 fotoğraf
Kräuterhotel Heidejäger
Rotenburger Strasse 62 , Ort Mulmshorn

Kräuterhotel Heidejäger konaklamanızda Rotenburg bölgesinde, Posthausen Dodenhof Alışveriş Merkezi ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Heide-Park ile 31,1 mi (50,1 km) ve MEDIAN Klinik Gyhum ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

39 odada tablet bilgisayar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve spor salonu ve kiralık bisiklet gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Rotenburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6458 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı (Plus)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Plus)
Üç
Üç Kişilik Oda (Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x