Hotel zur Kloster-Mühle

Elbe-weser, Gross Meckelsen
Hotel zur Kloster-Mühle Genel
Hotel zur Kloster-Mühle Öne Çıkan Resim
Hotel zur Kloster-Mühle Dış Mekan
Hotel zur Kloster-Mühle Dış Mekan
Hotel zur Kloster-Mühle Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel zur Kloster-Mühle
Kuhmuehler Weg 7 Elbe-weser, Gross Meckelsen

Gross Meckelsen bölgesindeki Hotel zur Kloster-Mühle konaklamanızda, Heide-Park ile 31,8 mi (51,2 km) ve Posthausen Dodenhof Alışveriş Merkezi ile 21,1 mi (33,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Altes Land Turizm Danışma Merkezi ile 22,7 mi (36,6 km) ve Kiekeberg Açık Hava Müzesi ile 26,9 mi (43,3 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Zur Kloster-Mühle restoranı Alman mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Waldblick)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x