Kradan Beach Resort

Güney Tayland, Ko Kradan
Kradan Beach Resort Öne Çıkan Resim
Kradan Beach Resort Dış Mekan
Kradan Beach Resort Dış Mekan
Kradan Beach Resort Dış Mekan
Kradan Beach Resort Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Kradan Beach Resort
Koh Kradan Güney Tayland, Ko Kradan

Kradan Beach Resort misafirlere Ko Kradan bölgesinde, plajda, Koh Kradan yakınında ve Mo Ko Lanta Milli Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cennet Plajı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Main Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

55 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalov
Room
Beach Front Cottage
Room
Beach Front Bungalow
Room
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x