Mookies Bungalow

Güney Tayland, Ko Mook
Mookies Bungalow Dış Mekan
Mookies Bungalow Oda Düzeni
Mookies Bungalow Oda Düzeni
Mookies Bungalow Oda Düzeni
Mookies Bungalow Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Mookies Bungalow
185/3 Moo 2 Tambon Koh Libong Güney Tayland, Ko Mook

Mookies Bungalow misafirlere Ko Mook bölgesinde, plaj yakınında ve Farang Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Morakot Mağarası ile 1 mi (1,6 km) ve Mo Ko Lanta Milli Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda Mookies Bungalow misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bamboo
Bamboo Fan Room with Garden View
Room
Queen Air Conditioning Room with Garden View
Room
Standard Bungalow Fan Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x