Krabi Avahill

Güney Tayland, Krabi
Krabi Avahill Genel
Krabi Avahill Genel
Krabi Avahill Genel
Krabi Avahill Genel
Krabi Avahill Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Krabi Avahill
441 Moo 7, Baan Klong Hin, Saitai Güney Tayland, Krabi

Krabi Avahill misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Chaloem Rattanakosin Spor Stadı ve Wat Kaew Korawaram ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x