Baan Andaman Krabi

Güney Tayland, Pak Nam
Baan Andaman Krabi Öne Çıkan Resim
Baan Andaman Krabi Dış Mekan
Baan Andaman Krabi Dış Mekan
Baan Andaman Krabi Dış Mekan
Baan Andaman Krabi İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Baan Andaman Krabi
12 Chamaianousorn Rd., Muang Güney Tayland, Pak Nam

Baan Andaman Krabi misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Chaloem Rattanakosin Spor Stadı ve Thara Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ao Nang Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Baan Andaman Krabi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x