Kp Relax Halong

Kuzey Vietnam, Halong
Kp Relax Halong Genel
Kp Relax Halong Genel
Kp Relax Halong Genel
Kp Relax Halong Genel
Kp Relax Halong Genel
Image More +33 fotoğraf
Kp Relax Halong
HA11-5, Little Vietnam, Hoang Quoc Viet Hung Thang Kuzey Vietnam, Halong

Ha Long bölgesindeki Kp Relax Halong misafirlere Ha Long Gece Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ha Long Güneş Dünyası Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Kraliçe Teleferiği ile 6,3 km (3,9 mil) ve Tuan Chau Plajı ile 6,4 km (4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x