Koyaro Centre

Nairobi
Koyaro Centre Öne Çıkan Resim
Koyaro Centre Dış Mekan
Koyaro Centre İç Mekan
Koyaro Centre Yerinde Yemek
Koyaro Centre Yerinde Yemek
Image More +4 fotoğraf
Koyaro Centre
Kibera Dr , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Koyaro Centre konaklamanızda Prestige Plaza Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Royal Nairobi Golf Kulübü ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 13,1 mi (21,2 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Athola misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede ücretsiz otopark var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x