Koulang-Koulang

Saly Petite Cote, Thies Region
Koulang-Koulang Genel
Koulang-Koulang Öne Çıkan Resim
Koulang-Koulang Dış Mekan
Koulang-Koulang İç Mekan
Koulang-Koulang Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Koulang-Koulang
Rue du Bigaro Saly Petite Cote, Thies Region

Bu apart daire misafirlere Mbour bölgesinde, plaj yakınında ve Saly Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Mbour Fishermen Village ile 3,6 mi (5,9 km) ve Somone Lagoon Reserve ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Villa, 2 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x