Hotel Flamboyants

Saly Petite Cote, Thies Region
Hotel Flamboyants Genel
Hotel Flamboyants Genel
Hotel Flamboyants Genel
Hotel Flamboyants Genel
Hotel Flamboyants Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Hotel Flamboyants
Saly tape après Supermarché Casino Saly Petite Cote, Thies Region

Mbour bölgesindeki Hotel Flamboyants konaklamanızda, Saly Golf Club ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mbour Fishermen Village ile 3,5 mi (5,6 km) ve Somone Lagoon Reserve ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hotel restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x