KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT

Bangkok
KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT Öne Çıkan Resim
KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT Dış Mekan
KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT Dış Mekan
KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT Dış Mekan
KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT
82 Rom Klao Road, Minburi District , Bangkok

KOS HOTEL SUVARNABHUMI AIRPORT misafirlere Bangkok (Minburi) bölgesinde, Kwan-Riam Yüzer Pazarı ve RIS - Ruamrudee International School ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Rajamangala Stadyumu ile 12,4 mi (19,9 km) ve Fashion Island alışveriş merkezi ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bornoz ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x