Komilfo Hotel

Riscani
Komilfo Hotel Genel
Komilfo Hotel Öne Çıkan Resim
Komilfo Hotel Dış Mekan
Komilfo Hotel Kahvaltı
Komilfo Hotel Kahvaltı
Image More +61 fotoğraf
Komilfo Hotel
Pushkin Str. 47/1 , Riscani

Komilfo Hotel konaklamanızda Kişinev bölgesinde merkezde, Puşkin Müzesi ve Kişinev Katedrali ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Stefan Cel Mare Parkı ile 1,3 km (0,8 mil) ve Moldova Ulusal Opera ve Balesi ile 1,5 km (1 mil) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x