Aparthotel Chisinau

Riscani
Aparthotel Chisinau Genel
Aparthotel Chisinau Genel
Aparthotel Chisinau Öne Çıkan Resim
Aparthotel Chisinau Dış Mekan
Aparthotel Chisinau Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Aparthotel Chisinau
Bd Grigore Vieru 17/1 , Riscani

Aparthotel Chisinau konaklamanızda Kişinev merkezinde, Puşkin Müzesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kişinev Katedrali ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Stefan Cel Mare Parkı ile 1,2 km (0,8 mil) ve Moldova Ulusal Opera ve Balesi ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde, 3 kat olan 2 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede bisiklet kiralama bulunuyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Design
Design Daire
Comfort
Comfort Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x