Kolonna Hotel Brigita

Vidzeme, Riga
Kolonna Hotel Brigita Genel
Kolonna Hotel Brigita Genel
Kolonna Hotel Brigita Dış Mekan
Kolonna Hotel Brigita Dış Mekan
Kolonna Hotel Brigita Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Kolonna Hotel Brigita
11 Saulkalnes Street Vidzeme, Riga

Kolonna Hotel Brigita misafirlere Riga (Zemgale Banliyösü) bölgesinde, Riga Plaza Shopping Center ve Uzvaras Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Golden Bowling Center ile 2,4 mi (3,9 km) ve Letonya Demir Yolu Tarihi Müzesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz hazır paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Riga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x