Albatross Hotel Riga

Vidzeme, Riga
Albatross Hotel Riga Öne Çıkan Resim
Albatross Hotel Riga İç Mekan
Albatross Hotel Riga Kahvaltı
Albatross Hotel Riga Yerinde Yemek
Albatross Hotel Riga Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Albatross Hotel Riga
Mukusalas street 56 Vidzeme, Riga

Albatross Hotel Riga misafirlere Riga (Zemgale Banliyösü) bölgesinde, Riga Plaza Shopping Center ve Uzvaras Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Letonya Demir Yolu Tarihi Müzesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Golden Bowling Center ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x