Kololi Beach Resort

Kololi
Kololi Beach Resort Genel
Kololi Beach Resort Genel
Kololi Beach Resort Öne Çıkan Resim
Kololi Beach Resort Dış Mekan
Kololi Beach Resort Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Kololi Beach Resort
Senegambia , Kololi

Serrekunda (Senegambia) bölgesindeki Kololi Beach Resort misafirlere Sir Dawda Kairaba Jawara International Conference Center ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tropic Shopping Centre ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Kololi Plajı ile 1,3 km ve Senegambia Zanaat Pazarı ile 4 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Salt - Bar & Kitchen ideal; otelin denize sıfır restoranı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 97 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Bahçeli
Superior
Superior Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Bahçeli
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x