Akkwa2Suites Apartments

Kololi
Akkwa2Suites Apartments Dış Mekan
Akkwa2Suites Apartments Dış Mekan
Akkwa2Suites Apartments Dış Mekan
Akkwa2Suites Apartments Dış Mekan
Akkwa2Suites Apartments Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Akkwa2Suites Apartments
Bertil Harding Hwy , Kololi

Akkwa2Suites Apartments misafirlere Serrekunda (Senegambia) bölgesinde, Tropic Shopping Centre ve Sir Dawda Kairaba Jawara International Conference Center ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bijilo Ormanı Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Bijilo Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Akkwa2Suites Apartments misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire
Junior
Junior Apart Daire
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x