Koidulapark Hotell

City Center, Parnu
Koidulapark Hotell Genel
Koidulapark Hotell Öne Çıkan Resim
Koidulapark Hotell Dış Mekan
Koidulapark Hotell Dış Mekan
Koidulapark Hotell Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Koidulapark Hotell
Kuninga 38 City Center, Parnu

Koidulapark Hotell misafirlere Parnu merkezinde, Lydia Koidula monument ve Estonian Apostolic Orthodox Parnu Transformation of Our Lord Church yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Eliisabet's Church ile 0,2 mi (0,2 km) ve Parnu Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

39 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Parnu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 334 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x