Kobe Suite Resort

Kenya Coast, Watamu
Kobe Suite Resort Öne Çıkan Resim
Kobe Suite Resort Dış Mekan
Kobe Suite Resort Dış Mekan
Kobe Suite Resort Dış Mekan
Kobe Suite Resort Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Kobe Suite Resort
Turtle Bay Road Kenya Coast, Watamu

Kobe Suite Resort konaklamanızda Watamu bölgesinde, plajda, Watamu Plajı yakınında Mida Deresi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Watamu Ulusal Deniz Parkı ile 1,4 km ve Gedi Harabeleri ile 11,7 km mesafede.

Yemek servisi için Kobe Beach Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı
Executive
Executive Stüdyo Süit
Room
Standard Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x