Medina Palms

Kenya Coast, Watamu
Medina Palms Genel
Medina Palms Öne Çıkan Resim
Medina Palms Dış Mekan
Medina Palms Dış Mekan
Medina Palms Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Medina Palms
Plot 2, Turtle Bay Road Kenya Coast, Watamu

Medina Palms misafirlere Watamu bölgesinde, plaj yakınında, Karides Gölü ile Watamu Ulusal Deniz Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Watamu Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Mida Deresi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Watamu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1300 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Villa
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Süit
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası
Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x