Kloof Street Hotel

City Bowl
Kloof Street Hotel Genel
Kloof Street Hotel Genel
Kloof Street Hotel Genel
Kloof Street Hotel Genel
Kloof Street Hotel Genel
Image More +52 fotoğraf
Kloof Street Hotel
49 Kloof St , City Bowl

Kloof Street Hotel misafirlere Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesinde, Kloof Caddesi yakınında ve Long Street ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Masa Dağı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Camps Bay Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Kloof Street Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Pods)
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Pods)
Luxury
Luxury Süit, Teras, Dağ Manzaralı
Family
Family Süit
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Disability Access)
Room
Luxury Süit
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x