Kleinplaas

Klein Karoo, Oudtshoorn
Kleinplaas Genel
Kleinplaas Öne Çıkan Resim
Kleinplaas Dış Mekan
Kleinplaas Dış Mekan
Kleinplaas Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Kleinplaas
Corner Baron Van Reede And Notrh Street Klein Karoo, Oudtshoorn

Oudtshoorn bölgesindeki Kleinplaas konaklamanızda, Cango Wildlife Ranch ve Oudtshoorn Asma Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu resort otel C.P. Nel Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Arbeidsgenot ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Kleinplaas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Luxury Dört Kişilik Oda
Room
Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x