Kleinkaap Boutique Hotel

Highveld Ridge, Centurion
Kleinkaap Boutique Hotel Genel
Kleinkaap Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Kleinkaap Boutique Hotel Dış Mekan
Kleinkaap Boutique Hotel Dış Mekan
Kleinkaap Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Kleinkaap Boutique Hotel
87 Jim Van Der Merwe Road Highveld Ridge, Centurion

Centurion bölgesindeki Kleinkaap Boutique Hotel misafirlere iş merkezinde, Centurion Mall Alışveriş Merkezi ve SuperSport Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Netcare Unitas Hastanesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Centurion Tiyatrosu ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The 16th Lintel restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Centurion bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4307 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x