InnJoy Boutique Hotel

Highveld Ridge, Centurion
InnJoy Boutique Hotel Genel
InnJoy Boutique Hotel Genel
InnJoy Boutique Hotel Genel
InnJoy Boutique Hotel Genel
InnJoy Boutique Hotel Genel
Image More +49 fotoğraf
InnJoy Boutique Hotel
1033 Shirley Rd Highveld Ridge, Centurion

InnJoy Boutique Hotel misafirlere Centurion (Eldoraigne) bölgesinde, Centurion Mall Alışveriş Merkezi ve Centurion Tiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Netcare Unitas Hastanesi ile 2,8 mi (4,6 km) ve SuperSport Park ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Apart Daire
Room
Presidential Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x