KL Better Apartment At Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
KL Better Apartment At Times Square Öne Çıkan Resim
KL Better Apartment At Times Square Dış Mekan
KL Better Apartment At Times Square Dış Mekan
KL Better Apartment At Times Square Dış Mekan
KL Better Apartment At Times Square Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
KL Better Apartment At Times Square
Berjaya Times Square Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

KL Better Apartment At Times Square size Kuala Lumpur merkezinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya yakınında ve Pavilion Kuala Lumpur ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kuala Lumpur Sentral ile 2,2 mi (3,6 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Apart Daire
Room
Family Apart Daire, Şehir Manzaralı
Room
Stüdyo, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x