KK-Suites Residence at Marina Court

Api-api Centre
KK-Suites Residence at Marina Court Genel
KK-Suites Residence at Marina Court Genel
KK-Suites Residence at Marina Court Genel
KK-Suites Residence at Marina Court Öne Çıkan Resim
KK-Suites Residence at Marina Court Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
KK-Suites Residence at Marina Court
Blk A, Marina Court Resort Condominium Jalan Lebuhraya Pantai , Api-api Centre

KK-Suites Residence at Marina Court misafirlere Kota Kinabalu merkezinde, Warisan Meydanı ve Centre Point ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Imago Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Suria Sabah Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

KK-Suites Residence at Marina Court misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 25 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), 5 Yatak Odası (Suite)
Room
City Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x