Kota Kinabalu Otelleri Ara

En uygun Kota Kinabalu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kota Kinabalu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kota Kinabalu Hakkında

Malezya’nın Borneo Adası’ndaki Sabah eyaletinin başkenti olan Kota Kinabalu, adanın kuzeybatısında yer alıyor. Güney Çin Denizi’ne kıyısı olan ve doğal özellikleri meşhur bu kentte konaklayacağınız birçok tesis bulunuyor.

Ekvatoral iklimi ile yılın büyük bir bölümünü sıcak geçiren bu kenti yıl içerisinde de birçok kişi ziyarete geliyor. Bölgedeki hemen hemen tüm oteller misafirlerin konaklama ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip. Kota Kinabalu’da her şey dahil oteller, oda kahvaltı veya yarım pansiyon hizmet veren butik oteller bulabilirsiniz. Aynı zamanda otel konforunda recidence daireler de kiralayabilirsiniz.

Konaklama konusunda çeşitli alternatiflerin sunulduğu kentte, otellerin birçoğu kent merkezinde veya plajlara yakın konumlanıyor. Kota Kinabalu’da tercihinize göre beş, dört ya da üç yıldızlı otellerde kalabilirsiniz. Otellerin sunduğu özelliklere ve imkanlara bağlı olarak yıldız sayısının farklılık gösterdiğini söyleyebiliriz. Seçim yaparken konaklamada önceliklerinizi dikkate almanızı öneriyoruz. Kota Kinabalu’da otellerin plajlara yakınlığının yanı sıra açık veya kapalı havuzlu olması da cezbedici özellikler arasında bulunuyor. Konaklama tesislerinin fitness merkezi, bahçe, ücretsiz internet erişimi, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı gibi seçenekleriyle tatilinizi zenginleştirebilirsiniz. Otellerin restoranında ise bölgeye özel lezzetleri tadabilir, tropikal iklimin egzotik kokteyllerinden içebilirsiniz.

Kota Kinabalu’daki oteller genel olarak merkeze yakın konumlanıyor. Kentin hemen hemen her noktasına kolayca ulaşabilirsiniz. Dilerseniz otelinize bir araç kiralamak istediğinizi bildirebilir ya da tesisin transfer hizmetinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda dolmuş ve taksiler de alternatifleriniz arasında olabilir. Oteliniz gideceğiniz noktaya yakınsa bir vasıta ile gitmek yerine yürümeyi de tercih edebilirsiniz. Kentteki otellerde İngilizce, Çince (Mandarin), Endonezce  veya Malayca konuşarak çalışanlarla iletişim kurabilirsiniz.

Kota Kinabalu’daki konaklama tesislerinde kaldığınız süre boyunca isterseniz adada keyifli bir seyahat gerçekleştirerek bölgeyi keşfe çıkabilirsiniz. Tanjung Aru Plajı gibi kentin ünlü plajlarında yüzebilir, trekking, tekne gezintisi ve şnorkelle dalış gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Ayrıca otelinizden Oceanus Waterfront Mall, Karamunsing Capital, Sabah Devlet Müzesi ve Miras Köyü ve Sabah Devlet Camii gibi popüler tarihi ve dini turistik yerlere ulaşım konusunda bilgi alabilir ve buraları görmeye gidebilirsiniz.

Kota Kinabalu şehir merkezine yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta bulunan Kota Kinabalu Uluslararası Havaalanı’na birçok konaklama tesisinin sunduğu transfer hizmeti ile gidebilirsiniz. Kalacağınız otelin havalimanından alma ve havalimanına bırakma hizmetinin olup olmadığını teyit etmenizi öneriyoruz. Aynı zamanda kentin diğer ulaşım noktalarından feribot iskeleleri ve tren istasyonuna da otelin transfer hizmetinden faydalanarak ya da bir taksi çağırarak kolayca ulaşabilirsiniz.