Kizashi The Suite

Kinki (bölge), Kyoto
Kizashi The Suite Genel
Kizashi The Suite Öne Çıkan Resim
Kizashi The Suite Dış Mekan
Kizashi The Suite İç Mekan
Kizashi The Suite Kahvaltı
Image More +65 fotoğraf
Kizashi The Suite
275-3F Gion-machi Kitagawa Higashiyama-ku Kinki (bölge), Kyoto

Kyoto (Gion) bölgesindeki Kizashi The Suite misafirlere Gion Corner ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kodaiji Tapınağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Kiyomizu Tapınağı ile 1,6 km (1 mi) ve Sanjusangendo Tapınağı ile 2,4 km (1,5 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit (Room)
Room
Süit (Room)
Room
Oda (KIZASHI THE SUITE)
Room
Junior Süit (RunofHouse,Japanese or West/Japanese)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x