Kite Paradise Hostel-Kalpitiya

Kalpitiya
Kite Paradise Hostel-Kalpitiya Genel
Kite Paradise Hostel-Kalpitiya Öne Çıkan Resim
Kite Paradise Hostel-Kalpitiya Dış Mekan
Kite Paradise Hostel-Kalpitiya Dış Mekan
Kite Paradise Hostel-Kalpitiya Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Kite Paradise Hostel-Kalpitiya
Sethawadiya, Kandakuli Kudawa , Kalpitiya

Kalpitiya bölgesindeki Kite Paradise Hostel-Kalpitiya konaklamanızda, Kroonstad Hollanda Reform Kilisesi ve Jumma Camisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Kalpitiya Felemenk Hisarı ile 1,9 mi (3 km) ve Kalpitiya Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x