Arasi Resort

Kalpitiya
Arasi Resort Genel
Arasi Resort Öne Çıkan Resim
Arasi Resort Dış Mekan
Arasi Resort Dış Mekan
Arasi Resort Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Arasi Resort
Off Al Haq Shah School Road , Kalpitiya

Kalpitiya bölgesindeki Arasi Resort misafirlere denize sıfır, Kalpitiya Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kroonstad Hollanda Reform Kilisesi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jumma Camisi ile 2 mi (3,2 km) ve Kalpitiya Felemenk Hisarı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Arasi Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özel plaj gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Villa
Villa
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x