Kisiwa on the Beach

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Paje
Kisiwa on the Beach Genel
Kisiwa on the Beach Genel
Kisiwa on the Beach Öne Çıkan Resim
Kisiwa on the Beach Dış Mekan
Kisiwa on the Beach Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Kisiwa on the Beach
Paje Beach Zanzibar East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Paje

Kisiwa on the Beach misafirlere Paje bölgesinde, plajda, Paje Plajı yakınında ve Bwejuu Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kite Centre Zanzibar ile 2 mi (3,2 km) ve Jambiani Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Paje bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 699 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Grand Villa, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Luxury Villa
Room
Villa (Bahari)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x