Kirikayan Boutique Resort

Güney Tayland, Bo Put
Kirikayan Boutique Resort Genel
Kirikayan Boutique Resort Öne Çıkan Resim
Kirikayan Boutique Resort Dış Mekan
Kirikayan Boutique Resort Dış Mekan
Kirikayan Boutique Resort Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Kirikayan Boutique Resort
88/8 Moo 3 Bophut, Chaweng Güney Tayland, Bo Put

Kirikayan Boutique Resort misafirlere Koh Samui merkezinde, Chaweng Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Lamai Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Bo Phut Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Nathon İskelesi ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Resort otelin restoranı Chalaybun Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Stüdyo
Stüdyo Süit
Room
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x