Anavana Beach Resort

Güney Tayland, Bo Put
Anavana Beach Resort Öne Çıkan Resim
Anavana Beach Resort Yerinde Yemek
Anavana Beach Resort Yerinde Yemek
Anavana Beach Resort Oda Manzaraları
Anavana Beach Resort Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
Anavana Beach Resort
28/1 Moo 3 Bophut, Chaweng Güney Tayland, Bo Put

Anavana Beach Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Nathon İskelesi ile 14,6 mi (23,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Poppies ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LCD televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x