Kiriakos Apartments

Hersonissos
Kiriakos Apartments Genel
Kiriakos Apartments Genel
Kiriakos Apartments Öne Çıkan Resim
Kiriakos Apartments Dış Mekan
Kiriakos Apartments Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Kiriakos Apartments
Irinis St. Stalis , Hersonissos

Kiriakos Apartments misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Stalis Plajı ve Lychnostatis 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Star Beach Water Park ile 1,9 mi (3,1 km) ve Malia Beach ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x