Kingstork Beach Resort

Calangute
Kingstork Beach Resort Genel
Kingstork Beach Resort Öne Çıkan Resim
Kingstork Beach Resort Dış Mekan
Kingstork Beach Resort Dış Mekan
Kingstork Beach Resort Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Kingstork Beach Resort
Holiday Street , Calangute

Calangute bölgesindeki Kingstork Beach Resort misafirlere deniz kıyısında, Calangute Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Baga Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Titos Caddesi Alışveriş Bölgesi ile 4,4 km (2,7 mil) ve Aguada Kalesi ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Kingstork Beach Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 13-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x