Kingsford Smith Motel

Brisbane North, Hamilton
Kingsford Smith Motel Öne Çıkan Resim
Kingsford Smith Motel Dış Mekan
Kingsford Smith Motel Dış Mekan
Kingsford Smith Motel Kahvaltı
Kingsford Smith Motel Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Kingsford Smith Motel
610 Kingsford Smith Drive Brisbane North, Hamilton

Kingsford Smith Motel konaklamanızda Brisbane (Hamilton) bölgesinde, Portside Rıhtımı ve Brisbane Tekne Turu Terminali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı motel Eat Street Northshore Pazarı ile 2,4 km ve Queen Street Alışveriş Merkezi ile 7,1 km mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Queen)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Spa)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x