Airport Motel

Brisbane North, Hamilton
Airport Motel Genel
Airport Motel Genel
Airport Motel Öne Çıkan Resim
Airport Motel Dış Mekan
Airport Motel Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
Airport Motel
638 Kingsford Smith Drive Brisbane North, Hamilton

Brisbane (Hamilton) bölgesindeki Airport Motel misafirlere Queen Street Alışveriş Merkezi ve Suncorp Stadı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Treasury Casino ile 7,7 km (4,8 mil) ve DFO Brisbane ile 8 km (5 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 7.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak
Standard
Standard Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x