Kingsford Hotel Manila

Metro Luzon Urban Beltway, Paranaque
Kingsford Hotel Manila Genel
Kingsford Hotel Manila Öne Çıkan Resim
Kingsford Hotel Manila Yerinde Yemek
Kingsford Hotel Manila Yerinde Yemek
Kingsford Hotel Manila Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Kingsford Hotel Manila
Bagong Nayong Pilipino Metro Luzon Urban Beltway, Paranaque

Kingsford Hotel Manila size Parañaque (Tambo) bölgesinde, SM Mall of Asia ve Manila Körfezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Resorts World Manila ile 3,9 mi (6,3 km) ve Fort Bonifacio Merkezi İş Bölgesi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 529 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x