King Royal Garden Inn

Orta Tayland, Bangkok
King Royal Garden Inn Öne Çıkan Resim
King Royal Garden Inn Dış Mekan
King Royal Garden Inn Kahvaltı
King Royal Garden Inn Oda Manzaraları
King Royal Garden Inn Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
King Royal Garden Inn
245 South Sathorn Road, Yannawa, Sathorn Orta Tayland, Bangkok

King Royal Garden Inn size Bangkok (Sathorn) bölgesinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve Lumphini Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Khaosan Caddesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve Iconsiam Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

King Royal Garden Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 147 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x