King David Residence

Vake-Saburtalo
King David Residence Genel
King David Residence Genel
King David Residence Genel
King David Residence Genel
King David Residence Genel
Image More +201 fotoğraf
King David Residence
12 Merab Aleksidze Street , Vake-Saburtalo

King David Residence misafirlere Tiflis merkezinde, Chateau Mukhrani yakınında ve Kahramanlar Meydanı ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan daire Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 2,6 mi (4,2 km) ve Tiflis Spor Sarayı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Stüdyo
Comfort
Comfort Apart Daire
Junior
Junior Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire
Economy
Economy Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Apart Daire
Room
Standard Stüdyo
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x