Kindness Hotel Weiwuying

Kaohsiung
Kindness Hotel Weiwuying Genel
Kindness Hotel Weiwuying Genel
Kindness Hotel Weiwuying İç Mekan
Kindness Hotel Weiwuying Kahvaltı
Kindness Hotel Weiwuying Yerinde Yemek
Image More +60 fotoğraf
Kindness Hotel Weiwuying
 No.94, Sanduo 1st Road Lingya , Kaohsiung

Kindness Hotel Weiwuying misafirlere Kaohsiung (Lingya Bölgesi) bölgesinde, Chungcheng Stadyumu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kaohsiung Ulusal Sanat Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kaohsiung Wenhua Center ile 1,9 km (1,2 mil) ve President Department Store Heping Store ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Kindness Hotel Weiwuying misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x