Kimpton Epic.29 Miami

South Florida, Miami
Kimpton Epic.29 Miami Genel
Kimpton Epic.29 Miami Genel
Kimpton Epic.29 Miami Genel
Kimpton Epic.29 Miami Genel
Kimpton Epic.29 Miami Genel
Image More +45 fotoğraf
Kimpton Epic.29 Miami
250 Biscayne Blvd Way South Florida, Miami

Kimpton Epic.29 Miami misafirlere Miami merkezinde, Brickell Şehir Merkezi ve Bayside Marketplace ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel PortMiami ile 1,8 mi (2,8 km) ve Collins Avenue Alışveriş Alanı ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Deniz ürünleri seven misafirler için Area31 ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

60 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Miami bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 25000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Room, 1 King Bed, City View (Epic29)
Premier
Premier Room, 2 Double Beds, City View (Epic29)
Room
Premier Room, 1 King Bed, Water View, Accessible (Epic29)
Room
Premier Room, 1 King Bed, Water View (Epic29)
Room
Premier Room, 2 Double Beds, Water View (Epic29)
Room
Junior Suite, City View (Epic29)
Room
One Bedroom Suite,Water View (Epic29)
Room
Presidential Suite (Epic29)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x