Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana

Abu Dabi
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana Genel
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana Genel
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana Genel
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana Genel
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana Genel
Image More +93 fotoğraf
Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana
Corniche Road West Opp. Emirates Palace, Near ADNOC , Abu Dabi

Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana konaklamanızda Abu Dabi merkezinde, Etihad Towers ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde ve Saadiyat Island Cultural District Exhibition ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel El Kubeyra Bahçesi ile 2,3 km ve Heritage Village ile 2,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Horizon ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

443 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Abu Dabi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10495 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Küçük Mutfak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Guest)
Oda,
Oda, Balkon (Guest)
Oda,
Oda, Küçük Mutfak (Guest, Balcony)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Küçük Mutfak, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x